Här hittar du 3 automatiserade Steeldarttavlor som utmanar din pricksäkerhet i att kasta pil! Dart är ett fantastisk spel som är roligt både för nybörjare och proffs. Med vårt nya automatiserade scoringsystem har du nu möjlighet att kasta pil utan att behöva räkna själv. Poängen syns på en skärm bredvid banan – precis som i bowling!

Spel som finns att spela är bland annat 301, 501, cricket, klockan eller varför inte spela online?

Regler 501/301
De vanligaste dartspelen är 501 och 301
I spelet 501 startar spelaren med 501 poäng och måste minska ner sina poäng ner till noll. Varje spelare kastar tre dartpilar och varje gång han träffar så dras summan av poängen ifrån de ursprungliga 501 poängen. Bull´s eye räknas som 50 poäng och ringarna utanför räknas som 25 poäng. Den spelare som först når ner till noll poäng är vinnare. Men spelet kan endast avslutas när någon träffar dubbelfältet (eller enkel kan ställas in vid start) eller Bull´s eye. Spelet 301 spelas på samma sätt som 501 med enda skillnaden att man börjar på poängen 301 istället för 501.

Regler Klockan
En annan populär variant på dart är att man ska sätta alla siffror i ordningsföljd. Man turas om att kasta 3 pilar och ska alltså börja med att träffa 20, sedan 19 osv. tills man har 1:an kvar (Eller andra hållet 1-20). De gröna och röda områdena spelar alltså i detta spelet ingen roll. Som avslutning kan man spela med regeln att man måste sätta bullseye.
Allt ställer man in på skärmarna innan start av spel.

Regler Cricket
Ett mer invecklat spel som kräver mer kasta färdighet och strategi. Det spelas främst med siffrorna 15 till 20 och tjurens ögon.

I början 15 till 20 och tjurens öga är berättigade att öppnas. För att öppna ett nummer måste en spelare eller lag göra tre av det numret (vilken kombination av singlar dubblar och tripplar). När ett lag öppnar ett nummer varje efterföljande poäng på det numret ökar poängen för laget. Motståndaren får inte göra poäng på det numret. Men kan försöka stänga det genom att få tre poäng på det numret.

 OBS! Åldergräns 12år

Priser (Max antal per tavla är 4personer)

Månd - Fredag (Fre endast fram till 18.00) 200:-/timme & tavla.

Fredag (från 18.00) - Söndagar 240:-/timme & tavla.

Bokning görs på 0431-16220 eller online på våran hemsida, tryck på knappen bokning i menyn!