Korpavslutning Våren 2017

Detta är dagen då vi gör upp om skryträtten för kommande höstsäsong :)

Tävlingen som vi spelar är 3-manna bakers med lottade lag, 6 seriers kval där de 3 bästa lagen i varje start går vidare till kvartsfinal, samt de 2 bästa resultat som inte var top 3 i sin start.

Av de 17 lag som kvalade behövdes de 933p för att komma i top 8 som innebär fortsatt spel i kvartsfinalen. Bäst av alla lag i kvalet var Lag Göran V, Theo S & Stefan P på 1028p

De åtta lag som gick vidare till kvartfinal började om från 0p och spelade 2 serier där de 4 bästa lagen gick vidare till semifinal. Reslutaten blev :

Göran V, Theo S & Stefan P 338p

Linus E, Curt S & Filippa R 328p

Robin N, Kenneth E & Eddie J 310p

Bo W, Jesper F & Anna-Lotta N 302p

De fyra inkvalade lagen skulle nu spela 1serie för att bestämma vilka två lag som skulle spela final och vilka som fick nöja sig med att spela bronsmatch. Såhär såg resultaten ut :

Lag Robin N 167p

Lag Göran V 141p

Lag Linus E 139p

Lag Bo W 132p

De var så jämnt mellan alla lagen att de var först i sista rutan man visste vilka som gick till final respektive match om tredjepris. Match om 3:e pris slutade :

Lag Linus E 146p

Lag Bo W 127p

Därmed vann Lag Linus E bronset och Lag Bo W hamnade på en hedrande 4:e plats.

Finalmatchen slutade :

Lag Göran V 167p

Lag Robin N 145p

Finalen avgjordes i sista slaget med lag Göran V som drog längsta strået i en väldigt jämn match.

Andreas med personal vill tacka alla deltagare som dök upp för göra denna dagen till den trevliga tillställning det är, vi vill även grattulera de 4 lagen i toppen men speciellt Lag Göran V, Theo S & Stefan P till vinsten!

Bowlinghallen önskar alla en sommar så ses vi på banorna till hösten för en ny spännande säsong :)!