Korpavslutning Våren 2016

Detta är dagen då vi gör upp om skryträtten för hela sommaren & hösten :)

Tävlingen som vi spelar är 3-manna bakers med lottade lag, 6 seriers kval där de 3 bästa lagen i varje start går vidare till kvartsfinal, samt de 2 bästa resultat som inte var top 3 i sin start.

Det krävdes 939p i första starten och 984p i andra, varav Lag Gunvor Landgren, Paul Andersson & Thomas Andersson samt Lag Weronika Bengtsson, Staffan Schill & Siv-Britt Eriksson var kvalbäst på 996p!

De åtta lag som gick vidare till kvartfinal började om från 0p och spelade 2 serier där de 4 bästa lagen gick vidare till semifinal. Reslutaten blev :

Max Näll, Rose-Marie Andersson & Bowe Månsson 396p

Benny Pedersen, Niclas Svensson & Hanna Mårtensson 354p

Weronika Bengtsson, Staffan Schill & Siv-Britt Eriksson 335p

Mathias Perzon, Jesper Fröidh & Johan Friman 323p

De fyra inkvalade lagen skulle nu spela 1serie för att bestämma vilka två lag som skulle spela final och vilka som fick nöja sig med att spela bronsmatch. Såhär såg resultaten ut :

Lag Max 216p (Bästa Serien för hela dagen!)

Lag Weronika 159p

Lag Benny 158p

Lag Mathias 111p

De var så jämnt mellan Lag Weronika/Lag Benny att de avgjordes inte förrän sista slaget med Weronikas lag på topp. I Bronsmatchen som även den gick över en serie fick Bennys Lag en liten revansch :

Lag Benny 179p

Lag Mathias 152p

Därmed vann Lag Benny bronset och Lag Mathias hamnade på en hedrande 4:e plats.

Finalmatchen slutade :

Lag Weronika 176p

Lag Max 147p

Efter att ha dominerat Kvart & Semifinal tog energin slut i finalen för Max Lag, istället drog Weronika med gäng de längsta strået och vann final av våran korpavslutning. Stort Grattis!

Även ett stort grattis till Lag Max Näll, Rose-Marie Andersson & Bowe Månsson som knap en vacker silverplats!

Andreas med personal vill tacka alla deltagare som dök upp för göra denna dagen till den trevliga tillställning det är, vi vill även grattulera de 4 lagen i toppen men speciellt Lag Weronika B, Staffan S & Siv-Britt E till vinsten!

Bowlinghallen önskar alla en skön sommar så ses vi på banorna till hösten för en ny spännande säsong :)!